Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.

Yarışan ve kazanan tüm öğrencilerimize, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğretmenler günümüzü okulumuzda coşkuyla kutladık.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı.

Her 10 kasım saat 09.05'te daima, sonsuz bir sevgi ve özlemle andığımız büyük önderimize bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için bir aradayız. Ulu Önder Atatürk'ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Okul geneli seri denemelerimiz başladı.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi haftası kapsamında yapılan programımız okul bahçesinde başlayıp camide devam etti. Lokum ve gül suyu ikramında bulunuldu.Törende görev alan hocamız ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Mevlid kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

Büyük bir emek vererek bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuzu ve bahçesini öğrencilerimiz için daha yaşanır hâle getirmeye devam ediyoruz.

Mrt

KTS kapsamında okulumuzda bulunun öğrencilerimiz ile Elif IŞIK öğretmenimiz okulumuzun bahçesinde bulunan mutelif yerlere fidan dikme etkinliği yaptı. Etkinliğin amacı öğrencilerimizin doğa bir katkısının olması , çevre bilinci uyandırmak, kendini okulun bir parçası hissetmesi ve okulumuzun etarfının yeşillenmesidir.

Haz

Okulumuz her yıl geleneksel olarak kendi bünyesinde TÜBİTAK BİLİM FUARI gerçekleştirmektedir.