Kızılsu Şehit Hacı Dursun İmam Hatip Ortaokulu

Okul 04862461070 Müdür 0542 586 72 27
KIZILSU KÖYÜ KIZILSU KÜME EVLERİ NO 167 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
Misyon
Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
ŞIRNAK İL GENELİ BİLGİ YARIŞMASI İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Kat Kaloriferi
Köyümüz; Şırnak il merkezine 30 km, Cizre ilçesine 25 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2017´den 2021´e kadar toplam 8 öğrencimiz Fen Lisesine ve 30 öğrencimiz puanlı Anadolu Lisesine yerleşmiştir.
TÜBİTAK BİLİM FUARI DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ TASARIM BECERİ ATÖLYESİ
TEKNOFEST